Namsos slo Ranheim i vinterserien

Postet av Namsos IL - Fotball den 26. Jan 2015

Da er vinterserien i gang for våre beste menn, og følgende hadde tatt turen til Ranheim for å måle krefter mot Ranheim på DNB Arena.

Patrick Mansæterbak, Viktor Finseth, Erik Bakkebø, Magnus Aasbø, Mathias Tyldum, Sindre Leirbekk, Stian Olsson, Thomas Breistrand, Jon Aunet, Kristian Grongstad, Bjarne Falch Skaret, Karl Ivar Dahle Høstland og Ørjan Moen.

Pauseresultat var 0-3 etter skåringer av Bjarne Falch Skaret (2) og Stian Olsson (1).

Ranheim skårer 2 mål tidlig i andre omgang og det blir ny spenning i kampen.Etter det er det vår tur og Magnus kommer helt alene gjennom og øker vår ledelse til 2-4.

Ranheim melder seg på igjen etter en stor forsvarsfeil hos oss og reduserer til 3-4.

33.minutter ut i 2.omgang er det Mathias Tyldum sin tur etter perfekt innlegg fra Magnus Aasbø styrer han ballen i mål og på ny har vi en 2 måls ledelse.

Når 5.minutter gjenstår bytter vår evigunge NIL trener Kjetil Hoddø(44) seg selv inn for Bjarne Falch Skaret (16).

Nok en slurvefeil av oss og stillinga er 4-5 når det kun er minutter igjen.

Da er det slutt og vi vinner vår første kamp 4-5 i en jevnspilt kamp hvor andre omgangen ble preget av feilpasninger og noe slurvefeil.